1. SAP on yritykselleni liian raskas

Voit olla oikeassa jos puhut ”siitä SAP:sta”, suurten yritysten järjestelmästä. SAP Business Oneon kevyt ja joustava, ja se on suunniteltu nimenomaan kasvu- ja pk-yrityksiä varten. Se ei ole liian raskas, vaan sisältää juuri sopivasti ominaisuuksia käyttöösi ja soveltuu monelle toimialalle.

2. SAP on hirmuinen investointi

Avaimet käteen -tyylinen käyttöönottoprojekti maksaa 10 000 – 100 000 euroa. Keskimääräinen SAP Business One –käyttöönottomme on hinnaltaan 30 000 euroa. Kuten huomaat, SAP:n käyttöönotto maksaa saman verran kuin muidenkin toiminnanohjausjärjestelmien käyttöönotto.

3. SAP tarkoittaa kallista päivitysrumbaa

Asiakkaidemme versiopäivitykset ovat merkittävästi edullisempia verrattuna kilpaileviin saman kokoluokan toiminnanohjausjärjestelmiin.

4. SAP on jumittunut 90-luvulle

Järjestelmä kehittyy nopeasti, eikä uusista ominaisuuksista ole pulaa. Viime vuosien aikana SAP on panostanut tuotekehityksessään merkittävästi nimenomaan SAP Business Oneen. Erityisesti mobiilikäytön sekä reaaliaikaisen raportoinnin puolella on otettu isoja harppauksia.

5. Suomesta ei löydy luotettavia SAP-toimittajia

Profiz on täysin suomalainen SAP-toimittaja. Olemme toimineet SAP Business One -kumppanina jo vuodesta 2002 ja kasvaneet yhdessä pitkäaikaisten asiakkaidemme kanssa. Jos haluat varmistua luotettavuudestamme, annamme sinulle asiakkaidemme puhelinnumerot – voit kysyä heiltä.