EDI-liittymät keskusliikkeisiin ja ulkoisiin varastoihin

Erityisesti elintarviketeollisuuden toimintaympäristössä sähköinen sanomanvälitys tilaus-, toimitus- ja laskutusprosesseissa on yleensä elinehto. Tarjoamme EDI-liikenteen keskusliikkeiden ja ulkoisten varastojen kanssa läpinäkyvällä ja volyymiin perustuvalla kuukausihinnalla. Ottamalla sanomaliikenteen käyttöön voit säästää aikaa, kun tietoja ei tarvitse syöttää esimerkiksi S-Ryhmän Nodeflow-portaaliin tai logistiikkakumppanin järjestelmään.

Jäljitettävyys

SAP Business One mahdollistaa erien jäljitettävyyden lopputuotteista raaka-aineisiin ja raaka-aineista lopputuotteisiin. Pystyt siis jäljittämään, mitä raaka-aine- tai kontaktimateriaalierää on käytetty johonkin lopputuotteen erään ja mille asiakkaille kyseistä erää on toimitettu. Toisaalta pystyt jäljittämään, mihin kaikkiin lopputuotteen eriin jotakin yksittäistä raaka-aine- tai kontaktimateriaalierää on käytetty ja mikä toimittaja on alkuperäisen erän toimittanut.

Tuotannonsuunnittelu ja tuotannon ohjaus

Tuotannonsuunnittelu lähtee tuotantotilausten luomisesta järjestelmään. Tuotantotilauksia voidaan luoda joko manuaalisesti, myyntitilausten pohjalta tai hyödyntämällä järjestelmän antamia kysyntä- ja tarjontadataan perustuvia tuotantoehdotuksia.

Tuotantotilaus käyttää tuotteiden taustalle määritettyjä tuoterakenteita tukien myös monitasoisia rakenteita sekä reititettyjä tuotantoprosesseja. Ainesosien ja pakkausmateriaalien lisäksi rakenteille on myös mahdollista lisätä valmistamiseen vaadittavia resursseja, kuten koneita tai työntekijöitä, jolloin resurssien kapasiteettirajoitteet voidaan ottaa huomioon tuotannon aikataulutuksessa.

Tuotannon ohjaamisessa voidaan hyödyntää mobiilikäyttöistä sovellusta, jonka kautta tuotanto näkee odottavan työjonon, voi kuitata käytetyt raaka-aineet ja materiaalit sekä ilmoittaa valmistuneesta tuotannosta. Vaativimmissa tarpeissa niin tuotannon suunnittelussa kuin ohjauksessa voidaan käyttää suoraan SAP Business Onen kanssa keskustelevaa tuotannonsuunnittelu- ja ohjausjärjestelmää (MES).

Asiakkaitamme

Pakkasmarja on rehti marjanviljelijöiden oma marjayritys, jonka liikevaihto oli tilikaudella 2018 18 miljoonaa euroa henkilöstömäärän ollessa 22.

Lue tarina

Orkla Foods Finland on yksi johtavia elintarvikeyrityksiä Suomessa. Yritys markkinoi ja myy laadukkaita ja maukkaita ruokatuotteita.
Toripiha Oy on Vesannolla toimiva marjojen käsittelyyn erikoistunut palveluyritys. Tuotantomäärillä mitattuna Toripiha on erittäin merkittävä marjojen puhdistus- ja pakastevarastopalvelujen tarjoaja.
Tutustu lisää asiakkaisiimme
Ota yhteyttä ja kysy lisää