Varastonhallinta

SAP Business One tukee monivarastoja ja kaupintavarastoja (dropship/consignment warehouse). Lisäksi ohjelma tukee hyllypaikkoja, jotka mahdollistavat myös keruureitin optimoinnin lähtölogistiikassa. Ohjelmistossa on kehittyneet inventointitoiminnot: inventointia voi tehdä perinteisesti tai kiertävänä inventointina, jolloin kullekin nimikkeelle tai nimikeryhmälle voidaan määrittää oma inventointisyklinsä. Inventoinnin suorittaminen voidaan määrittää yksittäisille työntekijöille tai tiimille. Varaston arvostus voidaan määrittää nimiketasolla vaihtoehtoisesti FIFOlla, liukuvalla keskiarvolla, vakiohinnalla tai tuote-eräkohtaisesti.

Myynti ja ostot

SAP Business Onessa sekä myynnin että oston puolella kukin tosite voidaan luoda aina ketjun edellisen tositteen perusteella ilman, että tietoja tarvitsee syöttää uudelleen. Esimerkiksi myyntilauksesta voidaan luoda suoraan keräilylistat ja keräilystä toimitukset. Toimituksista voidaan luoda massana tai yksittäin myyntilaskut. Myyntilauksesta voidaan luoda suoraan ostotilaukset ja ostotilauksista vastaavasti ostolaskut. Miltä tahansa ketjuun liittyvältä tositteelta voidaan avata visuaalinen suhdekartta, joka näyttää kaikki ketjuun liittyvät tositteet ja näiden keskinäiset linkitykset. Tilaus-toimitusketjun sujuvuuden takaa myös sähköinen sanomaliikenne keskusliikkeisiin.

Hinnastot

SAP Business One tarjoaa monipuoliset hinnoittelumahdollisuudet. Varsinaisia hinnastoja voi luoda manuaalisesti syöttämällä hinnastoja tai uuden hinnaston voi perustaa olemassa olevasta hinnastosta kertoimella. Esimerkiksi hankintahinnaston hinnoista voi muodostaa myyntihinnaston kertoimella. Lisäksi ohjelmassa voidaan asettaa tuotteisiin, tuoteryhmiin tai brändeihin kohdistuvia, aikaan tai määrän perustuvia alennuksia. Kunkin asiakkaan tai toimittajan taakse voidaan määrittää heillä käytettävän perushinnaston. Lisäksi aikaan tai määrään perustuvia alennuksia voi kohdistaa yksittäisille asiakkaille tai asiakasryhmille.

Asiakkaitamme

Accepta Oy toimittaa paperi- ja toimistotarvikkeita ja tarjoaa jälleenmyyjille valmiita hyllyratkaisuja.
Fimyson on suomalainen maahantuonti‐ ja tukkuliike.
Tutustu lisää asiakkaisiimme
Ota yhteyttä ja kysy lisää