EDI-liittymät keskusliikkeisiin ja ulkoisiin varastoihin

Erityisesti elintarviketeollisuuden toimintaympäristössä sähköinen sanomanvälitys tilaus-, toimitus- ja laskutusprosesseissa on yleensä elinehto. Tarjoamme EDI-liikenteen keskusliikkeiden ja ulkoisten varastojen kanssa läpinäkyvällä ja volyymiin perustuvalla kuukausihinnalla. Ottamalla sanomaliikenteen käyttöön voit säästää aikaa, kun tietoja ei tarvitse syöttää esimerkiksi S-Ryhmän Nodeflow-portaaliin tai logistiikkakumppanin järjestelmään.

Jäljitettävyys

SAP Business One mahdollistaa erien jäljitettävyyden lopputuotteista raaka-aineisiin ja raaka-aineista lopputuotteisiin. Pystyt siis jäljittämään, mitä raaka-aine- tai kontaktimateriaalierää on käytetty johonkin lopputuotteen erään ja mille asiakkaille kyseistä erää on toimitettu. Toisaalta pystyt jäljittämään, mihin kaikkiin lopputuotteen eriin jotakin yksittäistä raaka-aine- tai kontaktimateriaalierää on käytetty ja mikä toimittaja on alkuperäisen erän toimittanut.

Tuotannonsuunnittelu ja tuotannon ohjaus

Tuotannonsuunnittelu lähtee tuotantotilausten luomisesta järjestelmään. Tuotantotilauksia voidaan luoda joko manuaalisesti, myyntitilausten pohjalta tai hyödyntämällä järjestelmän antamia kysyntä- ja tarjontadataan perustuvia tuotantoehdotuksia.

Tuotantotilaus käyttää tuotteiden taustalle määritettyjä tuoterakenteita tukien myös monitasoisia rakenteita sekä reititettyjä tuotantoprosesseja. Ainesosien ja pakkausmateriaalien lisäksi rakenteille on myös mahdollista lisätä valmistamiseen vaadittavia resursseja, kuten koneita tai työntekijöitä, jolloin resurssien kapasiteettirajoitteet voidaan ottaa huomioon tuotannon aikataulutuksessa.

Tuotannon ohjaamisessa voidaan hyödyntää mobiilikäyttöistä sovellusta, jonka kautta tuotanto näkee odottavan työjonon, voi kuitata käytetyt raaka-aineet ja materiaalit sekä ilmoittaa valmistuneesta tuotannosta. Vaativimmissa tarpeissa niin tuotannon suunnittelussa kuin ohjauksessa voidaan käyttää suoraan SAP Business Onen kanssa keskustelevaa tuotannonsuunnittelu- ja ohjausjärjestelmää (MES).

Ota yhteyttä ja kysy lisää