Kansainvälisyys

SAP Business One on lokalisoitu yli 40 eri maan paikallisiin standardeihin ja käyttöliittymä on saatavissa liki 30 eri kielellä. Osaavia SAP Business One -partnereita on ympäri maailman, joten paikallinen käyttäjätuki on mahdollista järjestää liki maassa kuin maassa.

Monen yrityksen ympäristö

SAP Business One mahdollistaa yhden konsernin alla olevien yritysten toiminnanohjauksen ja taloushallinnon, vaikka yritykset toimisivat eri maissa, eri lakien ja standardien alaisuudessa. Jokaisella omalla juridisella yhtiöllä on oma tietokantansa, mutta käyttäjät voivat käyttää eri yhtiöiden kantoja samasta käyttöliittymästä samoilla tunnuksilla ja käyttöoikeuksilla.

Konserniyritysten välinen tiedonsiirto ja konsolidointi

SAP Business One Intercompany Integration mahdollistaa automaattisen tiedonsiirron saman konsernin eri yhtiöiden välillä. Intercompany Integrationin avulla voidaan mm. replikoida tuote- ja liikekumppanirekisteri eri yhtiöiden välillä, automatisoida konserniyhtiöiden väliset ostot, myynnit ja kirjanpidon kirjaukset sekä luoda monitasoinen, konsolidoitu talouden raportointi.

Asiakkaitamme

Biocodex is an independent pharmaceutical company founded in 1953. The company HQ is located in France and it operates in 120 different countries.
Forchem Oy is an innovative cleantech-company that specializes in the manufacturing of crude tall oil.
Kiosked is an advertising technology company helping online publishers monetize their site in the most efficient way.
Tutustu lisää asiakkaisiimme
Ota yhteyttä ja kysy lisää