Aulis Lundell Oy siirtyi SAP Business Oneen, koska yritys halusi kehittää varastonhallintaansa. Vanhassa järjestelmässä ei ollut mahdollista seurata muutoksia varastossa, ja uuden järjestelmän hankkiminen todettiin vanhan järjestelmän kehittämistä paremmaksi vaihtoehdoksi. Nyt useamman vuoden käytön jälkeen yrityksessä ollaan tyytyväisiä järjestelmään, joka mahdollistaa varaston reaaliaikaisen seuraamisen ja tuotteiden raaka-aineiden jäljittämisen asiakkaalta aina tavarantoimittajalle asti.

Profiz ja SAP Business One nähtiin parhaaksi ratkaisuksi​

Uuden ERP-järjestelmän hankkiminen tuli ajankohtaiseksi, kun yritys halusi parantaa varastonhallintaansa. Yrityksessä tutkittiin eri vaihtoehtoja, mutta lopulta SAP Business Onen katsottiin tukevan liiketoimintatarvetta parhaalla tavalla. Profiz valittiin toimittajaksi, koska se vaikutti laadukkaimmalta ja luotettavimmalta. Aulis Lundellilla huomattiin myös ihan käytännössä Profizin konsulttien asiantuntemus.

”Profizin konsultti, jonka kanssa teimme eniten yhteistyötä, oli aivan loistava. En löytänyt asiaa, jota hän ei olisi hallinnut”, sanoo yhtiön toimitusjohtaja Leena Lundell-Pendov.​

Parannusta varastonhallintaan, kustannuslaskentaan ja jäljitettävyyteen

Leena LundellUseamman vuoden käytön aikana yrityksessä ollaan oltu tyytyväisiä niin SAP Business Oneen kuin Profizin palveluun. Varastonhallinta toimii reaaliajassa, ja Profizin tekemän lisäosan ansiosta yritys pystyy jäljittämään tuotteensa tarkasti aina toimittajan erään asti sekä kohdentamaan kustannukset tehokkaasti yksilöllisille tuotteille.

”Pystymme jäljittämään asiakkaan tuotteessa käytetyn metallin aina raaka-ainetoimittajan valuerään asti”, Lundell-Pendov kertoo.

Profiz on myös tukenut asiakasta säännöllisesti käyttöönoton jälkeen esimerkiksi muokkaamalla järjestelmää liiketoiminnassa tapahtuneita muutoksia vastaavaksi, luomalla uusia raportteja sekä auttamalla versiopäivityksissä.

”Profizin tuki on ollut aina nopeaa, luotettavaa ja asiantuntevaa”, Lundell-Pendov kiittelee.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen. Yhtiö työllistää 32 henkilöä liikevaihdon ollessa 8 miljoonaa euroa.