SAP Business One on moderni, kattava ja skaalautuva pk-yrityksen ERP, jossa oleellinen liiketoimintadata on aina ajan tasalla yhdessä järjestelmässä. Se sopii monen kokoisille yrityksille pienistä muutaman hengen yrityksistä ja start-upeista kymmeniä tai jopa yli sata henkeä työllistäviin yrityksiin. Tarjoamme järjestelmää pilvipalveluna, jolloin voit keskittyä siihen mitä parhaiten osaat ja kohdistaa katseesi liiketoimintasi kasvattamiseen.

Yksi keskeinen etu SAP Business Onessa ovat modernit rajapinnat, mikä mahdollistaa ulkopuolisten sovellusten helpon ja ylläpidon kannalta turvallisen ja vaivattoman liittämisen osaksi järjestelmää. Maailmassa missä kuilu kuluttajapuolen ja B2B-sovellusten käytettävyyden välillä koko ajan kapenee, on oleellista että työntekijöille voidaan valita kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivat työkalut, jotka hyödyntävät yrityksen digitaalista kivijalkaa, ERP:tä. Tämä vaatii tuekseen myös laajan kumppaniverkoston, joka kehittää järjestelmän kanssa yhteensopivia innovatiivisia sovelluksia. SAPin kaltaisen globaalin toimijan laaja ja kansainvälinen kumppaniverkosto tarjoaa juuri tämän.

Järjestemän sisäänrakennettu analytiikka tuo datan osaksi päivittäistä tekemistä läpi organisaation mahdollistaen dataan pohjautuvan päätöksenteon sekä organisaation tavoitteiden ja suoritustason näkyväksi tekemisen. Näin yrityksesi voi ottaa askelia uudenlaiseen, entistä dataohjautuvampaan toimintatapaan.