Tuoterakenteiden hallinta

Tuotantotilaus käyttää tuotteiden taustalle määritettyjä tuoterakenteita tukien myös monitasoisia rakenteita sekä reititettyjä tuotantoprosesseja. Raaka-aineiden, komponenttien ja pakkausmateriaalien lisäksi rakenteille on myös mahdollista lisätä valmistamiseen vaadittavia resursseja, kuten koneita tai työntekijöitä, jolloin resurssien kapasiteettirajoitteet voidaan ottaa huomioon tuotannon aikataulutuksessa ja resurssien todellista käyttöä voidaan haluttaessa myös seurata.

Tuotannonsuunnittelu

Tuotannonsuunnittelu lähtee tuotantotilausten luomisesta järjestelmään tukien sekä tilaus-, ennuste- että varasto-ohjautuvia prosesseja. Tuotantotilauksia voidaan luoda joko manuaalisesti, myyntitilausten pohjalta tai hyödyntämällä tarvesuunnittelun (MRP) antamia kysyntä- ja tarjontadataan perustuvia tuotantoehdotuksia.

Tuotannonohjaus

Tuotannon ohjaamisessa voidaan hyödyntää mobiilikäyttöistä COBI.wms -sovellusta, jonka kautta tuotanto näkee odottavan työjonon, voi kuitata käytetyt raaka-aineet ja materiaalit sekä ilmoittaa valmistuneesta tuotannosta.

Nosta tuotantosi suorituskykyä uuden sukupolven MES-ratkaisulla

SAP Business Onen tukemia tuotantokyvykkyyksiä on mahdollista laajentaa yhdistämällä ERP:hen pk-yrityksille suunniteltu uuden sukupolven MES-ratkaisu, LYNQ MES.

LYNQ MES määrittelee, mitä mukautuva ja helposti käyttöönotettava tuotannonohjausjärjestelmä (MES) tarkoittaa tuotannon digitalisoinnista ja tehostamisesta kiinnostuneille pk-yrityksille. Järjestelmän avulla suunnittelet, seuraat, automatisoit, analysoit ja optimoit tuotantoasi yhdessä modernissa plug-and-play -ratkaisussa. Jos yrityksesi haluaa olla alansa johtava toimija, ei vain Suomessa vaan kansainvälisesti, mahdollistaa LYNQ MES vaadittavan kilpailukyvyn.

Asiakkaitamme

Aulis Lundell Oy on erikoistunut rullamuovausteknologialla valmistettavien teräsprofiilien valmistamiseen, kevytrakennejärjestelmien kehittämiseen ja markkinointiin sekä jatkojalostettujen tuotteiden kuten elementtien valmistukseen.

Lue tarina

Medikro suunnittelee, valmistaa ja markkinoi keuhkosairauksien diagnosoinnissa ja seurannassa käytettäviä lääketieteellisiä järjestelmiä.
Terra-Team valmistaa ja myy maa- ja kallioperätutkimuskalustoa alan ammattilaisille. Toimintaan kuuluu myös rakennusalan timanttiporaus- ja sahaustyökalujen myynti.
Tutustu lisää asiakkaisiimme
Ota yhteyttä ja kysy lisää