Olemme suomalainen vuonna 1992 perustettu perheyritys ja keskitymme auttamaan pk-yrityksiä kannattavan kasvun luomisessa tarjoamalla tätä tukevia ohjelmistoratkaisuja. Edustamme SAPin pk-yrityksille suunnattua ja suosittua SAP Business One -toiminnanohjausjärjestelmää, jota täydennämme omilla ja kumppaniemme ratkaisuilla. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme pitkäaikainen ja luotettava strateginen kumppani ja auttaa asiakkaitamme ottamaan täyden hyödyn digitaalisten teknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista.

Palvelutarjontaamme kuuluu liiketoimintaprosessien kartoitus, järjestelmän käyttöönotto ja koulutus, järjestelmien väliset integraatiot ja liittymät sekä käytönaikainen tuki ja jatkokehitys. Palveluumme kuuluu myös SAP Business One -järjestelmän tarjoaminen pilvipalveluna enterprise-tason palvelinkeskuksista Hollannissa, jolloin asiakkaan ei tarvitse huolehtia palvelininfrastruktuurista vaan voi sen sijaan keskittyä täysin ydinosaamiseensa.

Toimintamallissamme asiakkaan liiketoiminta on kaiken keskiössä eli emme ainoastaan toteuta teknisesti asiakkaan toiveita, vaan pyrimme myös aktiivisesti tukemaan asiakasta substanssikysymyksissä. Tätä tukee henkilöstömme tausta muun muassa taloushallinnon parissa sekä liikkeenjohdon konsultoinnissa.

Asiakaskuntaamme tulevat eri toimialoilta pitäen sisällään muun muassa elintarviketeollisuuden, tukkukaupan ja valmistavan teollisuuden toimijoita. Asiakkaidemme koko vaihtelee pienistä muutaman hengen yrityksistä isoihin kymmenien miljoonien eurojen liikevaihdon yrityksiin.

Ota yhteyttä