Profiz on kotimainen ja luotettava yhteistyökumppani

Kotimainen, vuonna 1992 perustettu Profiz Business Solution Oy on Suomen suurin SAP Business One -toiminnanohjausjärjestelmän toimittaja ja SAP:n sertifioitu kumppani. Profizin kahdeksan sertifioidun SAP Business One -konsultin ansiosta olemme turvallinen ja vakaa toimittaja.

Kokonaisratkaisut yhdestä numerosta

Profiz tarjoaa kaikki yrityksen ohjelmistoihin liittyvät palvelut ”yhden puhelinnumeron takaa” ja olemme erikoistuneet yritysten liiketoimintakriittisten järjestelmien ylläpitoon. SAP Business One on ollut Profizin ensisijaisesti toimittama ja tukema toiminnanohjausjärjestelmä vuodesta 2002, ensimmäisestä Suomen maakohtaisesta versiosta lähtien. Profizin asiakkaisiin kuuluu monien eri toimialojen yrityksiä mikroyrityksistä pörssiyhtiöihin ja asiakassuhteemme ovat tyypillisesti pitkiä.

Asiakkaan etu kaiken toiminnan lähtökohta

Uskomme rehellisyyteen ja asiakkaan edun vilpittömään ajamiseen. IT-toimittajiin kohdistuu usein ennakkoluuloja, mutta haluamme olla asiakkaillemme ehdottoman luotettava, helposti lähestyttävä ja pitkäjänteinen kumppani. Toimintamallissamme asiakkaan liiketoiminta on aina kaiken keskiössä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että projektin aluksi käytämme riittävästi aikaa asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämiseen, jonka perusteella teemme arvion siitä, mitä asiakkaan kannattaa tehdä. Uuden järjestelmän hankkiminen ei nimittäin ole aina oikea ratkaisu ja olemme toimittaja, joka uskaltaa sen myös sanoa. Emme koskaan suosittele ratkaisuja, joiden kustannukset asiakkaalle ovat arvoituja hyötyjä suuremmat.

Ota yhteyttä