Kasperi Kohi liittyi hiljattain Profizin remmiin Sales Development Representativen roolissa. Nuoresta iästä huolimatta Kasperille on kertynyt jo vahvat näytöt myyntityöstä ja sen prosessien kehittämisestä Helsinki Sales Academyllä ja Showellilla. Profizilla Kasperin työnkuvaan kuuluu uusiasiakashankinta ja asiakassuhteiden ylläpitäminen. “Työn parhainta antia on, kun pääsee auttamaan asiakasta ja löytämään heille sopivan ratkaisun“, Kasperi kertoo.

ERP ja liiketoimintaprosessien kehittäminen tietojärjestelmien avulla ovatkin tieto- ja palvelujohtamisen maisteriopiskelijalle tuttuja juttuja. Kasperilla on opintojen myötä hallussaan tuorein tutkimustieto datavetoisten yritysten kehittämisestä ja ymmärrys johtajuuden, liiketoiminnan ja tekniikan kolminaisuudesta. Nämä ovatkin kriittisen tärkeitä palikoita, kun liikutaan ERP:n mutkikkaassa maailmassa.

Kasperi luonnehtii itseään leppoisaksi ja sosiaaliseksi kaveriksi, mutta tunnustaa, kuinka “töissä sytyn älyttömästi tilanteissa, joissa pääsen kunnolla haastamaan itseni”. Kasperi sopiikin Profizille kuin nenä päähän; onhan teesimme se, että maailmassa ei mikään muu ole rakettitiedettä kuin itse rakettitiede.

Vastikään helsinkiläistynyt Kasperi opiskelee kauppatieteiden maisteriksi Aalto-yliopistossa pääaineenaan tieto- ja palvelujohtaminen. Vapaa-ajalla hänet löytää golfkentältä, salibandy-treeneistä tai maistelemasta pienpanimoiden oluita.