Aki siirtyi Profizille Supply Chain Controllerin roolista ja hän suoritti SAP Business One 10.0 version konsultin pätevyyden huhtikuussa. Akilla on ennestään laaja-alaista kokemusta erilaisista tietojärjestelmistä, tuotantoketjuista, projektinjohtamisesta ja talouden raportoinnista esimerkiksi Sanoma Media Finlandin ja Unisport-Saltex Groupin palveluksessa. Uunituore konsultti on päässyt heti hyödyntämään tuoreita taitojaan implementaatioprojektissa.

Akista työn parasta antia on, kun pääsee auttamaan asiakkaita liiketoiminnan ongelmatilanteissa ja sujuvoittamaan heidän liiketoimintansa kehitystä järjestelmänäkökulmasta. Tietojenkäsittelyn tradenomi nauttii ongelmanratkaisusta: “Tykkään tehdä palapelejä ja konsulttina minulla on uusi palapeli päivittäin työpöydällä ratkottavana”, Aki kertoo. Vapaa-ajallaan Aki onkin muun muassa suorittanut Helsingin yliopiston ohjelmointikursseja. 

Mikko tuo Profizin tiimiin tärkeän vahvistuksen integraatio-osaamisellaan. Mikko on suunnitellut ja toteuttanut integraatioita useisiin erilaisiin tietojärjestelmiin ja hän on toiminut uransa varrella bittinikkarina esimerkiksi Skandinaviska Enskilda Bankenista, HiQ Finlandista ja itsenäisenä yrittäjänä. Viime vuosina Mikko on keskittynyt nimenomaan integraatioiden kehittämiseen ja hän siirtyikin Profizille integraatioasiantuntijan tehtävästä Kotikatu Oy:stä.

“Integraatioiden toteutuksessa on tärkeää löytää liiketoiminnan parista oikeat henkilöt, jotka pystyvät kuvaamaan liiketoimintaprosessin ja auttamaan vaatimusmäärittelyssä”, Mikko kertoo. Mitä paremmin automatisoitava prosessi pystytään kuvaamaan, sitä helpompaa integraatiokehittäjän on luoda siihen toimiva tekninen ratkaisu. Mikon ammattitaitoa tullaan ammentamaan asiakkaiden integraatioiden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Taustaltaan Mikko on tietojenkäsittelyn tradenomi.