Julkaistu 18.8.2021

Profiz on nyt virallisesti pronssitason LYNQ MES -kumppani.

LYNQ MES laajentaa Profizin tarjoamaa ratkaisujen valikoimaa kokonaisvaltaisella uuden sukupolven tuotantoa digitalisoivalla ja tehostavalla tuotannonohjausjärjestelmällä, joka integroituu suoraan SAP Business Oneen hyödyntäen, muokaten ja rikastaen ERP:n dataa. LYNQ MES mahdollistaa tuotannon visuaalisen suunnittelun ja aikatauluttamisen sekä työntekijä- ja konedatan automaattisen ja manuaalisen keruun ja analyysin. Näiden työkalujen avulla tuotannon tehokkuus, tuottavuus ja kannattavuus saadaan maksimoitua.

Profiz valitsi partneriksi juuri LYNQin, koska haluamme tarjota ratkaisun niille yrityksille, joiden tavoitteena on nostaa tuotannon suorituskyky kansainväliselle huipulle. Lisäksi LYNQin plug-and-play -ratkaisu voidaan ottaa käyttöön alle 12 viikossa ja se on helposti muunneltavissa eri tyyppisten yritysten ja toimialojen tarpeisiin.

“Olemme iloisia saadessamme tehdä yhteistyötä LYNQin kanssa, koska heidän MES -ratkaisunsa täyttää markkinoilla olleen aukon helposti ERP:iin integroitavasta korkeimmat laatustandardit täyttävästä tuotannonohjausjärjestelmästä, joka soveltuu pienille ja keskisuurille tuotannollisille yrityksille. LYNQ MES -tuotannonohjausjärjestelmä digitalisoi ja tehostaa tuotantoa ja auttaa yrityksiä saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa.“, kertoo Lotta Airas, Profizin toimitusjohtaja.

Profiz

Profiz on suomalainen vuonna 1992 perustettu perheyritys, joka tarjoaa SAP:n pk-yrityksille tarkoitettua SAP Business One -toiminnanohjausjärjestelmää ja sen päälle rakentuvaa ohjelmistoekosysteemiä skaalautuvana pilvipalveluna. Profizin tavoitteena on olla asiakkailleen pitkäaikainen ja luotettava strateginen kumppani ja auttaa asiakkaitaan ottamaan täyden hyödyn digitaalisten teknologioiden tarjoamista mahdollisuuksista.

LYNQ

LYNQ määrittelee uudelleen, mitä mukautuva plug and play -tuotannonohjausjärjestelmä (MES) tarkoittaa tuotannon digitalisoinnista ja tehostamisesta kiinnostuneille pk-yrityksille. Ratkaisu on konfiguroitavissa erilaisten yritysten tarpeisiin, älykäs ja nopea ottaa käyttöön. LYNQ auttaa maailmanlaajuisesti tuotannollisia yrityksiä kukoistamaan tämän päivän kilpailuilla markkinoilla. LYNQin teknologia optimoi tuotantoa jatkuvasti dataan perustuen ja lisäksi ohjelman käyttö on helppoa ja miellyttävää. Ratkaisu täyttää alan korkeimmat laatustandardit niin tekniseltä toteutukseltaan kuin käyttöönottoprojektin sujuvuudenkin osalta. LYNQ MES kiihdyttää tuotannon digitalisaation ja automatisaation uudelle tasolle, jossa tuotannon kasvanut suorituskyky ja laatu auttavat yritystä taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa.

Lisätietoja:
● Profiz https://www.profiz.com
● Email: lotta.airas@profiz.com
● Phone:+358 40 5931654
● LYNQ MES https://lynqmes.com/
● Email: marketing@lynqmes.com
● Phone: +441329800000

Tutustu Profizin ja LYNQin webinaariin