Julkaistu 7.9.2021

Löydä tuotantosi kehitysalueet keräämällä työntekijä – ja konedataa ja analysoimalla kerättyä dataa monipuolisilla visuaalisilla työkaluilla. Tuotannon visuaalinen suunnittelu ja aikatauluttaminen, online-tuotantosuunnitelmat ja maailmanluokan tuotannon suoritustason analyysi nostavat tuotantosi suorituskyvyn uudelle tasolle.

LYNQ MES on uudenlainen pk-yritysten plug and play -tuotannonohjausratkaisu, joka integroituu saumattomasti Profizin tarjoamaan pk-yritysten SAP Business One -toiminnanohjausjärjestelmään. Profiz suosittelee LYNQ MES -ratkaisua yrityksille, jotka haluavat nostaa tuotannon suorituskykynsä kansainväliselle huipulle.

Webinaari sopii kaikille pk-yrityksille, jotka haluavat saada uusia ajatuksia tuotannon digitalisoimisen mahdollisuuksista, käytitpä SAP Business One ERP:tä tai et.

Webinaarin ohjelma: 

Profiz – Lyhyt esittäytyminen

LYNQ – LYNQ MES -ratkaisun esittely ja demo

> Suunnittele – Aikatauluta tuotannon resurssit tehokkaasti online-suunnitelmien ja vuorovaikutteisten työjonojen avulla.

> Seuraa – Seuraa tuotannon edistymistä, sekä työntekijöiden ja koneiden tilannetta reaaliajassa.

> Automatisoi – Kerää dataa automaattisesti tuotantokoneista ja muista laitteista.

> Analysoi – Analysoi tuotannon suorituskykyä ja tunnista mahdolliset pullonkaulat ja kehityskohteet helposti visuaalisten työkalujen avulla.

> Optimoi – Unohda paperit ja post-it -laput ja lisää tekemisen sujuvuutta jaetun tilannetiedon, häiriötiedotteiden ja pikaviestien avulla.

Milloin? 13:00-14:00, 30. syyskuuta 2021

Missä? Live-webinaari

Ketkä? Ville Vento, Profiz Director of Business Development ja John Grima, LYNQ Head of Channel Sales

Kieli? Englanti

KATSO WEBINAARI