Liiketoimintasovellusten mobiilikäyttö jatkaa kasvuaan

Viime vuosien nopea laitekannan muutos niin kuluttaja-, kuin yrityskäytössäkin jatkaa tasaista kehitystään kohti kevyempiä ja monipuolisempia päätelaitteita. Vuonna 2011 Forrester Researchin tutkimuksessa todettiin, että vain kolmanneksella yrityksistä oli määriteltynä mobiilistrategia. Toisaalta 70% tutkimukseen vastanneista yrityksistä aikoi kasvattaa budjettiaan seuraavan vuoden aikana, joka neljännen yrityksen kaksinkertaistaen tai kolminkertaistaen budjettinsa. Nyt, vuonna 2014 ennustetaan 2 miljardin älypuhelimen rajan ylittyvän. Marraskuun 2013 Ericsson Mobility Reportin arvion mukaan vuoden 2014 loppuun mennessä älypuhelimia voisi olla käytössä jopa 2,6 miljardia maailmanlaajuisesti. Puhelin ei todellakaan ole enää ”vain puhelin”.

Mikä muutosta ajaa yrityskäytössä?

Hienoista tablet-koneista ja ominaisuuksilla pröystäilevistä älypuhelimista huolimatta sähköposti ja kalenteri lienevät tällä hetkellä keskeisin mobiililaitteiden käyttötapa yrityksissä. Vasta siinä vaiheessa kun yrityksen henkilöstö pääsee laitteillaan käyttämään yrityksen omaa toiminnanohjausjärjestelmää ja muita tärkeitä liiketoimintasovelluksia, alkaa yritys todella saada vastinetta rahoilleen älypuhelin- ja tabletti-investoinneista.

SAP Business One –käyttäjille tämä mahdollisuus on jo olemassa. Pk- ja kasvuyrityksille suunnatun toiminnanohjausjärjestelmän toiminnot ovat käytettävissä iOS ja Android laitteilla jo nyt. Asiakkaille maksuton mobiilisovellus on ladattavissa Applen ja Googlen sovelluskaupoista.

iPhone ja iPad
(iOS 5.0 ja uudemmat)

Android
(Android 4.0.3 ja uudemmat)
Get it on Google Play

Mobiilisovelluksella käytät yrityksen SAP Business One –toiminnanohjausjärjestelmää helposti missä ikinä oletkin. Asiakas- ja tuotetiedot, tarjoukset ja tilaukset, hyväksymismenettelyt, tapaamisten ja muiden CRM-toimintojen hallinta, sekä tunnuslukuraportit kätevästi mobiililaitteellasi. Suuryritystason mobiilikäyttömahdollisuudet pk-yrityksille sopivassa paketissa.