Mikä on EDI?

Profizin EDI-oppaassa esittelemme tiiviisti, mitä hyötyjä EDI-sanomista on, miten EDI toimii ja mitkä tekijät vaikuttavat hankinta- ja käyttökustannusten muodostumiseen.

Lataa Profizin EDI-opas tästä (PDF).

Kaikki EDI-/OVT-yhteyksiin tarvitsemasi palvelut – kätevästi yhdestä paikasta!

Profiz auttaa yritystäsi toteuttamaan teknisesti ja taloudellisesti parhaan EDI-/OVT-kokonaisratkaisun. Saat meiltä yhdestä osoitteesta palvelut kaikkiin tarpeisiisi:

  • Yhteyksien taloudellinen ja tekninen tarvekartoitus
  • Tietokenttien ja sanomien tekninen määrittely
  • Operaattorien kartoitus
  • Yhteyksien perustaminen, ylläpito ja muutostyöt

 

EDI-yhteydet olemassa oleviin ERP- ja taloushallinto-järjestelmiin

Autamme selvittämään, onko EDI-yhteyksien perustaminen taloudellisesti kannattavaa ja teknisesti mahdollista nykyisiin tietojärjestelmiin. Tarve- ja toteutettavuusarvion jälkeen kokeneet asiantuntijamme auttavat määrittelemään oikeat EDI-tietokentät, lähetettävät ja vastaanotettavat sanomat sekä sopivan tavan perustaa yhteydet tärkeimpien liiketoimintakumppaniesi kanssa.

EDI-yhteydet ERP-käyttöönoton yhteydessä

EDI-yhteyksien hankinta on kätevintä toteuttaa uuden ERP:n käyttöönoton yhteydessä. Tällöin EDI-tarvekartoitus- ja -määrittelytyö voidaan hoitaa osana kokonaisratkaisua, jolloin voit varmistua saumattomasta integraatiosta muuhun järjestelmään.

Profizin päätuotteena on pk-yrityksille suunniteltu SAP Business One -toiminnanohjausjärjestelmä, jonka käyttöönoton yhteydessä saat kaikki ERP- ja EDI-hankinnassa tarvitsemasi palvelut kätevästi yhdestä paikasta. Valitsemalla SAP Business Onen saat sekä ison että pienen toimittajan hyödyt yhdessä paketissa: vahva ohjelmistokehittäjä varmistaa järjestelmäsi kehityksen ja ylläpidon jatkuvuuden samalla, kun saat Pofizin palvelut nopeasti läheltä.

Ottaessasi käyttöön SAP Business One -toiminnanohjausjärjestelmän Profizin kautta voit hankkia EDI-yhteydet osana kokonaisratkaisua, kätevästi yhdestä paikasta. SAP Business One on varta vasten pk-yrityksen tarpeisiin kehitetty ERP-järjestelmä, joka tarjoaa huippuluokan hyödyt joustavasti ja edullisesti. Yhdessä Profizin palveluiden kanssa varmistut, että tarpeitasi kuunnellaan lähellä samalla kun hyödyt suuren talon kehittämästä ohjelmistosta.