Elintarvikealla reseptejä voi olla paljon, mutta meillä vain yksi: 2020-luvun menestystarinoiden tukeminen Euroopan suurimman ohjelmistoyrityksen SAP:n teknologiaan nojaten ja Profizin toimialatuntemusta hyödyntäen. Olisiko yrityksesi seuraava menestystarina niiden 75 000 pk-yrityksen joukossa, jotka luottavat SAP Business Oneen liiketoimintansa kivijalkana?

Ratkaisu sopii hyvin elintarvikealan tarpeisiin tarjoten mm. seuraavia hyötyjä:

  • Automatisoi rutiinitöitä ja keskity mukavampiin ja enemmän arvoa tuottaviin tehtäviin
  • Kasvata liiketoimintaasi ja palvele asiakkaitasi paremmin
  • Nosta kannattavuutta ajantasaisen ja luotettavan kustannustiedon pohjalta
  • Hanki täysi läpinäkyvyys liiketoimintaasi, jotta osaat reagoida muutoksiin ajoissa
  • Lisää työn mielekkyyttä nykyaikaisilla työkaluilla
  • Turvaa digitaalinen tulevaisuutesi valitsemalla alansa johtava teknologiatalo, SAP

Työkaluina meillä on pk-yritysten SAP Business One ERP:n lisäksi tämän kanssa suoraan keskustelevia ratkaisuja tuotannonsuunnitteluun ja -ohjaukseen, varastonhallintaan sekä B2B-verkkokauppaan. Ja tietysti EDI-liittymät ja integraatiot ulkoisiin varastoihin löytyy myös.

Jos mikään yllä mainituista teemoista puhuttelee, niin varaa aika alla olevan linkin kautta keskustelulle ja selvitetään voisiko meidän yhteistyö olla se seuraava menestystarina!

Varaa aika ja jutellaan lisää!

Asiakkaitamme

Pakkasmarja on rehti marjanviljelijöiden oma marjayritys, jonka liikevaihto oli tilikaudella 2018 18 miljoonaa euroa henkilöstömäärän ollessa 22.

Lue tarina

Orkla Foods Finland on yksi johtavia elintarvikeyrityksiä Suomessa. Yritys markkinoi ja myy laadukkaita ja maukkaita ruokatuotteita.
Toripiha Oy on Vesannolla toimiva marjojen käsittelyyn erikoistunut palveluyritys. Tuotantomäärillä mitattuna Toripiha on erittäin merkittävä marjojen puhdistus- ja pakastevarastopalvelujen tarjoaja.