Moderni ERP auttaa keskittymään olennaiseen. Hankinnassa kuitenkin piilee sudenkuoppia, sillä järjestelmän toimivuutta ja kustannuksia pitäisi osata arvioida vuosien päähän eteenpäin. ERP-järjestelmän ostajan opas auttaa.

ERP-järjestelmän ostajan opas on tarkoitettu avuksi pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka harkitsevat uuden ERP-järjestelmän hankintaa. Oppaan on tarkoitus tarjota ”ravintoa ajatuksille”, sekä neuvoja niin ensimmäistä järjestelmäänsä hankkiville yrityksille kuin järjestelmän vaihtoa suunnitteleville. Oppaassa on tarkoituksella keskitytty yksityiskohtien sijasta yleisiin asioihin, joiden merkitys on suurin ERP:n koko elinkaaren hyötyjen ja kustannusten kannalta. Yksityiskohdat ovat tärkeitä soveltuvuuden kannalta, mutta niitä on pohdittava tapauskohtaisesti.

Lataa opas täältä