SAP Business One

Pk- ja kasvuyritysten tarpeisiin kehitetty SAP-toiminnanohjausjärjestelmä

SAP Business One sisältää kaikki yrityksen eri toimintojen edellyttämät moduulit yhdessä edullisessa ja helppokäyttöisessä ratkaisussa: taloushallinto, varastonhallinta, CRM (asiakkuuksien hallinta), tuotanto, MRP (tarvesuunnittelu), osto ja myynti, palvelusopimukset, huoltokutsut / tukipyynnöt, pankkikäsittely, henkilöstöhallinto, sekä edistykselliset raportointiominaisuudet. Me autamme sinua ottamaan SAP Business Onen käyttöön, mukautamme sen prosesseihisi sopivaksi, koulutamme järjestelmän käyttäjillesi ja tuemme sinua ja käyttäjiäsi nopeilla vastauksilla.

Kenelle SAP Business One sopii?

SAP Business One sopii erityisen hyvin pk- ja kasvuyrityksille. Vaikka yrityksen koko ei olisikaan suuri, voi liiketoiminta edellyttää suuryritysten ERP-järjestelmien ominaisuuksia laajuutensa ja liitettävyytensä puolesta. Asiakkainamme on muun muassa tukkukaupan yrityksiä, palveluyrityksiä ja kokoonpanoteollisuutta. SAP Business One sopii erittäin hyvin myös konsernirakenteille hyvän integroitavuutensa ansiosta. Silloin kun tytäryhtiöihin ei välttämättä ole kustannustehokasta ottaa konsernin "isoa" ratkaisua käyttöön, mutta järjestelmien tulisi keskustella keskenään, SAP Business One on hyvä vaihtoehto. SAP Business One on käytettävissäsi "perinteisenä" on-premise asennuksena yrityksenne omalla palvelimella, pilvipalveluna ja luonnollisesti myös mobiililaittein.

Profizilta tukea tänään ja tulevaisuudessa

Olemme sitoutuneet asiakkaisiimme ja asiakkaamme meihin. Profiz on monen perheyrityksen valitsema toimittaja, koska autamme heitä kehittämään toimintaansa pitkäjänteisesti ja tarjoamme päivittäistä tukea. Meiltä saa tarvittaessa tuen yrityksen koko IT-ympäristölle. Olemme toimittaja, joka tarjoaa asiantuntijatason käyttötuen loppukäyttäjälle.
 

Lataa esite ratkaisusta tästä:

SAP Business One -esite